Sözleşmeli Personel Alım Sonuçları (27.06.2022 tarihli ilan)
Üniversitemiz tarafından 27.06.2022 tarihli ve 31879 sayılı Resmi Gazete'de ilan edilen sözleşmeli personel pozisyonlarına yapılan başvurulara ilişkin sonuçlar aşağıdaki bağlantı adresinden erişime açılmıştır.
 
Sonuçlar için tıklayınız.

 
657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi uyarınca Sözleşmeli pozisyona ASIL aday olarak yerleşmeye hak kazanan adayların 05 Ağustos 2022 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda istenilen belgeleri Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yolu ile ulaştırmaları gerekmektedir. Süresi içerisinde yapılmayan başvurular işleme alınmayacaktır.
 
Belgelerini süresi içerisinde teslim etmeyen aday bu hakkından vazgeçmiş sayılacaktır. Asıl olarak yerleşmeye hak kazanan adayın süresi içerisinde başvuru yapmaması veya hakkından feragat ettiğini yazılı olarak bildirmesi halinde, yerine yedek olarak yerleşmeye hak kazananlardan sırası ile yerleştirme işlemine devam edilecektir. Sırası gelen yedek adaya ilişkin listeler her haftanın Cuma günü www.karabuk.edu.tr adresinde ilan edilecektir.

Belgelerini teslim eden adayın arşiv araştırmasının olumlu olması halinde  sözleşme imzalanacaktır.
 
Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, adaylara telefon, sms veya posta vb. yol ile tebligat yapılmayacaktır.
 
Aranan şartları sağlayamaması sebebiyle başvurusu reddedilen adaylar, reddedilme sebeplerini basvuru.karabuk.edu.tr adresine giriş yapmak suretiyle görebileceklerdir. KPSS puan sıralamasına göre asıl ve yedek aday listesine giremeyen adaylar ile yaş kriterini sağlayamayan, posta ile başvuru yapan veya 2020 yılı dışında KPSS puanı ile başvuru yapan adayların başvuruları değerlendirme dışı bırakılmıştır.
 
İSTENİLEN BELGELER:
1) Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu. (Bilgisayar ortamında doldurulup ıslak imzalı olarak teslim edilecek / gönderilecektir.)  Belge için tıklayınız.
2) Sağlık Kurulu Raporu (Üniversite hastaneleri veya tam teşekküllü devlet hastanelerinden alınacaktır.
 
Sağlık kurullarında psikiyatri hekiminin bulunması kaydıyla yerleştiği görevi yapmasına engel hastalığı bulunmadığı ifadesi alınacak raporda açıkça belirtilecektir. (Örneğin, “destek personeli olarak çalıştırılmasında sakınca bulunmamaktadır." Büro personeli pozisyonu için “büro personeli olur” ibareli sağlık raporu) İlgili sağlık kurulu raporunun 05 Ağustos 2022 tarihi mesai bitimine kadar alınamaması halinde, sağlık kurulu raporu olmaksızın 05 Ağustos 2022 tarihi mesai bitimine kadar Personel Daire Başkanlığına başvuru tamamlanacak ve sağlık kurulu raporu en geç 12 Ağustos 2022 tarihi mesai bitimine kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına ulaştırılacaktır. Bu süre içerisinde de sağlık kurulu raporunu sunamayan aday hakkından vazgeçmiş sayılacaktır.
 
Adres: Karabük Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Daire Başkanlığı, Demir Çelik Kampüsü, Kılavuzlar Mahallesi 413. Sokak No: 7 Merkez / Karabük.