Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavlarında Başarılı Olan Personelin Atamaları Gerçekleştirildi.
31.01.2022 tarihinde ilan edilen görevde yükselme ve unvan değişikliği sınav sürecinin son bölümü olan sözlü sınavlar 18.05.2022 gerçekleştirilmişti. 01.06.2022 tarihi itibariyle Mühendis (Elektrik – Elektronik), Tekniker (Mobilya, Otobüs Kaptanlığı), Sağlık Teknikeri, Şoför ve Memur olarak atanmaya hak kazanan 13 personelin yeni görevlerine atanma süreci tamamlandı.
01.06.2022 tarihinde Üniversitemiz toplantı salonunda Genel Sekreter Lütfü KÖM ve Personel Daire Başkanı Kemal ÖZEKEN atanmaya hak kazanan personel ile bir araya geldi. Genel Sekreter Lütfü KÖM toplantıda yaptığı konuşmada “personelimizin kariyer sürecini destekleyecek görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavlarını her yıl yapmayı planlıyoruz. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz 2022 yılı görevde yükselme ve unvan değişikliği sınav sonuçlarının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Atanmaya hak kazanan arkadaşlarımızın yeni görevlerini yürütürken de önceden olduğu gibi hakkını vererek çalışacaklarına inanıyorum” dedi.
Personel Daire Başkanı Kemal ÖZEKEN de yaptığı konuşmada ”sınav sonuçlarının üniversitemiz ve kazanan arkadaşlarımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Atanmaya hak kazanan arkadaşlarımızın başarılarının artarak devam edeceğine inanıyorum, hayırlı olsun” dedi.
Toplantıda söz alan personeller görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı açarak, mesleki gelişimlerine yönelik yükselebilme imkanı tanındığı için ayrıca teşekkür ettiler. Toplantı iyi dileklerin ardından son buldu.