Unvan Değişikliği Sınavı Duyurusu
 
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
 
UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI DUYURUSU
 
“Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği” hükümleri uyarınca aşağıda ilan edilen kadrolar için Üniversitemizde Unvan Değişikliği Sınavı yapılacaktır. 
 
Unvan Değişikliği Sınavına başvuruda bulunmak isteyen personelin başvurmak istediği kadroyu belirten taleplerini kapalı zarf içinde ve bir dilekçe ekinde  02.10.2020 Cuma günü mesai bitimine kadar Genel Evrak birimine teslim etmeleri gerekmektedir. Süresi içinde yapılmayan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.
 
Başvuru, sınav sonuçları ve sınavla ilgili diğer bilgiler Üniversitemiz Web sayfasından duyurulacak olup, tüm duyurular  tebligat niteliğindedir.

UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ KADROLAR

Sınıfı Unvanı Derecesi Birimi Sayısı Aranan Nitelikler
TH MÜHENDİS 5 Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı 1 1) Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği’nin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşıyor olmak.
2) Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmak.
TH MÜHENDİS 5 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı 1 1) Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği’nin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşıyor olmak.
2) Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olmak.
TH TEKNİKER 5 Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı 1 1) Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği’nin 8. ve 9. maddelerindeki şartları taşıyor olmak.
2) Elektronik alanında mezun olmak.
TH TEKNİKER 5 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı 1 1) Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği’nin 8. Ve 9. Maddelerindeki şartları taşıyor olmak.
2) Bilgisayar alanında mezun olmak.
TH TEKNİKER 5 Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı 2 1) Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği’nin 8. Ve 9. Maddelerindeki şartları taşıyor olmak.
2) Elektrik alanında mezun olmak.
TH TEKNİKER 7 Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı 1 1) Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği’nin 8. Ve 9. Maddelerindeki şartları taşıyor olmak.
2) İnşaat alanında  mezun olmak.