Kamusal Yaşamda Protokol ve Davranış Kuralları Semineri düzenlendi.
Personel Daire Başkanlığımız tarafından Hizmet içi Eğitim kapsamında Üniversitemiz Üst Yönetim Grubunun ve idari görevde bulunan personellerimizin protokol ve davranış kuralları konusunda bilgi ve becerilerini artırmak ve Üniversitemizin protokolde en iyi şekilde temsil edilmesini sağlamak amacıyla 05-06 Ekim 2023 tarihinde 09:00-12:00 saatlerinde 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonunda Nihat AYTÜRK'ün sunumuyla “Kamusal Yaşamda Protokol ve Davranış Kuralları Semineri” yapılmıştır.
Seminere Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fatih KIRIŞIK, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Hasan SOLMAZ, Prof. Dr. İsmail Rakıp KARAŞ, Prof. Dr. Elif ÇEPNİ, Dekan/Dekan Yardımcıları, Yüksekokul Müdür/Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve idari personelleri ile Karabük İl Protokolünden de katılım sağlanmıştır.
Kamusal Yaşamda Protokol ve Davranış Kuralları Semineri’nde; Protokol Sıralaması, Törenler, Tören Alanının Düzenlenmesi, Konuk Karşılama, Ağırlama, Hediye Sunma, Kılık Kıyafet, Selamlama, Hitap, Yeme İçme Adabı vb. konular işlenmiştir. Program sonunda Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Fatih KIRIŞIK tarafından Nihat AYTÜRK'e plaket ve çiçek takdim edilmiştir.